Câteva cuvinte
despre noi și compania noastră

Dragă călătorule,

Atunci când am inființat această companie, am pornit la drum cu dorința de a le oferi călătorilor ceea ce așteptam la rândul nostru de la o companie de transport: posibilitatea de a călători rapid, comod, sigur și ieftin.

Cine suntem

Ne-am înființat acum mai bine de 20 de ani cu scopul de a veni în întâmpinarea nevoilor persoanelor care călătoresc. De-a lungul timpului, compania a prosperat în special datorită activității sale principale de transport, în sistem shuttle bus. Sistemul a venit în întâmpinarea călătorilor, oferindu-le posibilitatea de a ajunge confortabil, rapid și în siguranță la aeroport sau de la aeroport acasă. Astăzi, oferim curse zilnice și suntem unul din principalii transportatori în acest sistem pentru aeroporturile din Timișoara, Budapesta și Belgrad.

Am ajuns aici cu foarte multa muncă, dedicare și o deosebită considerație acordată călătorilor. De-a lungul anilor, am strâns laolaltă o echipă frumoasă pe care îmi place să o privesc ca pe o adevărată familie. Împreună, zi de zi, datorită experienței acumulate în timp, le putem oferi cu drag călătorilor noștri cele mai bune servicii.

Ce facem

Obiectul principal de activitate al firmei noastre este transportul intern și internațional de persoane. De peste 20 de ani, zilnic, facem transfer de persoane de la aeroporturile din Timișoara, Budapesta și Belgrad. Este un serviciu care asigură un plus de încredere și confort calatoriei dumneavoastră și elimină neplacerile pe care le pot aduce schimbul de mijloace de transport cu bagajele de călătorie, timpul pierdut prin stații intermediare și orice alte elemente neprevăzute ce pot apărea pe drum.

În timp, deoarece ne-am dorit să oferim mai mult clienților noștri, am extins aria de activitate completând serviciul de transfer de la aeroport cu servicii de transport personalizate, dând astfel posibilitatea clienților chiar de a închiria mașină cu șofer.

La baza întregii noastre activități stau valorile pe care le prețuim cel mai mult: siguranță, confort, punctualitate.

Misiune

De ce existăm?

Suntem compania care dezvoltă şi promovează standarde de excelenţă în domeniul serviciilor de transport.

Suntem dedicaţi să aducem zâmbete pe chipul oamenilor, oferindu-le experienţe plăcute și de neuitat.

Garantăm siguranţa şi încrederea clienţilor prin pasiunea, angajamentul şi spiritul antreprenorial ale întregii echipe.

Viziune

Unde vrem să ajungem?

Să fim prima opţiune a clienţilor în ceea ce priveşte alegerea partenerului de transport.

Anticipăm dorinţele dumneavoastră, de aceea investim constant în îmbunătățirea calității serviciilor pe care vi le punem la dispoziție.

Dorim să obţinem respectul şi fidelitatea dumneavoastră, demonstrând excelenţă și surprinzându-vă pozitiv în fiecare interacţiune pe care o avem.

Valori

Care sunt principiile după care ne ghidăm

 Dumneadoastră sunteți în centrul preocupărilor noastre, pentru că ne pasă. Investim timp şi atenţie pentru înţelegerea nevoilor pe care le aveți. Investim resurse pentru implementarea celor mai bune practici profesionale şi manageriale, preocupându-ne constant să depăşim aşteptările dumneavoastră şi tindem permanent spre a vă surprinde plăcut.

Ne respectăm promisiunile. Urmărim ca desfăşurarea activităţii noastre să permită cele mai înalte standarde de siguranţă în transport. Monitorizăm continuu feedbackul dumneavoastră și facem totul pentru a vă simți confortabil atunci când călătoriți alături de noi. Demonstrăm implicare și profesionalism prin faptul că întotdeauna ajungem în timp util la destinație.

Vă mulțumim că ne-ați ales și că ne sunteți alături, și vă asigurăm că depunem zilnic toate eforturile necesare pentru ca dumneavoastră să beneficiați de cele mai bune condiții de călătorie!